Udfordr livet og besøg Viby Efterskole

På Efterskolernes Dag kan du opleve livet og det kreative miljø på Viby Efterskole.

Du får en rundvisning af 2 elever
Du kan snakke med eleverne og lærerne
Du ser hvad eleverne arbejder med i musik, dans, teater og kor.
Du oplever den helt særlige stemning, der er på Viby Efterskole

Vi holder Åbent Hus søndag d. 24. september kl. 12:00 – 17:00

Hvis du ønsker en RUNDVISNING  en anden dag på Viby Efterskole – så kan du klikke her

Hvis du er interesseret i en plads på det nuværende elevhold 2017/18 – skal du ringe til os på tlf. 6442 1241

Besøg Viby Efterskole

På Viby Efterskole er der mange muligheder for at komme på besøg.

Efterskolerne over hele landet, og naturligvis også Viby, holder Efterskolernes dag den sidste søndag i september kl 12-17 og Efterskolernes aften den anden onsdag i januar hvert år kl. 18-21.

I skoleåret 2017/18 er dagene:
Efterskolernes dag: Søndag d. 24/9-17 kl. 12-17
Efterskolernes aften: Onsdag d. 10/1-18 kl. 18-21
Besøg os disse dage og mærk det kreative miljø på Viby Efterskole. Eleverne viser rundt og viser hvad de arbejder med inden for musik, dans, teater og kor.

Derudover er der mulighed for at komme på rundvisning på forskellige dage spredt ud over hele året. Se datoer for rundvisning.

Viby Efterskole inviterer til Musicalforestilling i februar 2018. Premiere torsdag d. 1. februar og forestillinger frem til og med d. 8. februar 2018. Læs mere her

Vi inviterer også til en “Viby-Camp” d. 26. – 28. marts 2018 (i påskeferien). Her vil det være alle 3 linjefag: musik, dans og teater, som du kan beskæftige dig med. Dagene er for unge, der går i 6. – 9. kl.

Vi inviterer til Musik-Camp i weekenden d. 10.-12. november 2017, hvor alle i 6. til 9. kl. er velkomne til at blive en del af denne weekend – fyldt med musik (workshops, sammenspil, jam, elektronisk musik og efterskolehygge)

Kontakt skolen her.

Eleverne snakker sammen

Brochure

Eleverne bruger deres fritid på at være kreative

Vi vil gerne sende dig vores brochure m.m., hvis du ønsker yderligere informationer.

Du kontakter os her

Sangbøgerne er klar
Eleverne hygger sig udenfor i det gode vejr