Tidligere Viby-elever

Mange af eleverne på scenen til Grease musical

Jens Jacob Tychsen
Årgang 90/91 og 91/92 – er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1998 og har siden medvirket i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. På tv har man blandt andet kunne opleve ham i serier som Badehotellet, Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet, Sommer med mere. Hæderspriser: Preben Neergaards Hæderslegat 2011, Nomineret til Reumertprisen 2009 for ” Ordet “, Nomineret til Teaterpokalen 2009 for ” Ordet “, Nomineret til Teaterpokalen 2007 for ” Brødrene Karamazov “, Ellen Dagmar Fogs Mindelegat 2006, Teater 1 Prisen 2000, Reumert’s Talentpris 1999.

Jonas Littauer
Uddannet fra Bertolt Brechts teaterskole, Ernst Busch i Berlin 2008. Siden har han været fastansat ved et teater i Tyskland frem til 2010.Ansat ved Teater Momentum i 2011/12.

Ane Helene Hovby
Årgang 97/98 – uddannet ved Aarhus Teater 2010Er tilknyttet Odense Teater, hvor hun bla. har medvirket i Askepot og og Min familie. I 2012/13 medvirker hun i: “Jeanne D’arc”, “De lærde kvinder”, “Der er mere mellem jul og nytår” og “Af mandens ribben”.

Rasmus Grandt Henriksen: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2016.

Lasse Dyg: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2016.

Christoffer Skov: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2016.

Kasper Le Fevre
Årgang 97/98 – Uddannet sanger og skuespiller fra Det Danske Musicalakademi. Han debuteret allerede som han færdiggjorde sin uddannelse på musicalakademiet i Stig Rossens og Mikkel Rønnows version af Les Miserables.Derefter er det blevet til en del roller og hovedroller i forskellige musicals rundt omkring i landet i alt lige fra “Rent” til “Spillemand på en Tagryg”. I 2005 modtog Kasper Le Fevre en Reumert Talentpris for sin rolle i musicalen “Grease” med bla. Sofie Lassen Kalke, Tim Vladimir, Niels Ellegaard og mange flere.

Kendra Lou
Årgang 92/93 – har læst til skuespiller hos William Esper Acting Studio i New York samt som sanger. Har udgivet albums i eget navn og haft en optræden i Melodi Grand Prix med en sang af Sascha Dupont.

Anne Mette Roest Sørensen
Årgang 02/03 – uddannet ved Musicalakademiet i 2012.

Kristian Jensen
Årgang 2003/04 – Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi. Har spillet på bl.a. Fredericia Teater og er nu fastansat på Det Ny Teater.

Anne Mette Roest Sørensen: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2012.

Søren Torpegaard Lund: Optaget på det Danske Musicalakademi 2016.

Musical opvisning
Vi laver kostumer