Fysiske rammer

Der er også plads til leg og afslapning i fritiden på efterskole

Viby Efterskole har eksisteret siden 1990, og blev oprettet i et tidligere kostskoleafsnit til naboskolen.

I 1999 indviede Viby Efterskole Multisalen på 400 m2 (til dans, teater, koncerter og badminton/basket), dramasalen, musiklokalet med lydstudie, sminkerum/øverum, kontorer og foyer.

I 2002 blev der bygget en ekstra foyer og fire nye klasselokaler. Fysik/kemilokale samt foredragssal blev bygget i 2011.
I 2015 har vi indviet vores nyeste område med en AMFI-scene, som vi bruger til bl.a. kor, fortælletimer og morgensamling. Nybygningen indeholder derudover også tre musiklokaler, en lys og lækker dansesal samt et helt nyindrettet fitness-lokale

Der forefindes computere med netforbindelse og storskærmsprojektor/DVD i alle rum. Der er oprettet hotspots, som eleverne kan benytte med bærbar PC i bestemte tidsrum.

Også når det gælder boforholdene kan Viby Efterskole tilbyde dig tidssvarende, attraktive rammer. Viby Efterskole har plads til 112 elever, der bor på 3- og 4-sengs værelser. Værelserne er store og lyse, og alle værelser har eget bad og toilet.

I forbindelse med skolens to værelsesfløje ligger den oprindelige hovedbygning indeholdende spisesal, storkøkken, lærerværelse og en centralt beliggende og hyggelig opholdsstue. Kælderetagen under servicebygningen rummer bl.a. hyggerum/musiklokale, soloundervisningslokale, formningslokale, vaske- og tørrerum, kostumelager samt sauna.

I træpavillonen ved siden af har lærerne forberedelsesrum.

Et af elevernes værelser
Eleverne er samlet til at se på fodbold - Vi spiller nemlig selv!