Shrek the Musical BILLETTER

Viby-Musicalen 2017 bliver Shrek The Musical!

Så blev det afsløret! Årets store musicalopsætning bliver Shrek The Musical. Det er en længe ventet dag – hvor elevholdet 2016/17 endelig fik at vide, hvilken musical, de skal arbejde med i år.

Hele januar 2017 bliver der udelukkende arbejdet  med opsætningen – så vi kan være klar til premieren fredag d. 3. februar 2017.
Læs mere om Musicalen på Viby Efterskole her
Billetsalget er startet samme sted.

Du kan se hvordan eleverne modtog nyheden på denne lille video:

Første uge med elevholdet 2016/17

Det har været en fantastisk uge sammmen med de 112 nye Viby-elever! En uge fyldt med grin og nye venner, hvor det centrale har været at lære stedet og hinanden at kende og få rystet nervøsiteten væk. Vi har været på O-løb, diskuteret værdier, sunget, danset, gået fakkeloptog, ristet marshmallows, hygget ved lejrbålet, snakket på værelserne, på picnictur og meget mere. Se billeder fra det hele på vores facebookside: www.facebook.com/vibyefterskole

Et efterskoleår på Viby Efterskole betyder et år fyldt med udfordringer og dermed udvikling. 1 efterskoleår svarer til 7 menneskeår! Vi glæder os til at vise jer vores skole, og hvad de nye elever kan nå på 7 uger til det store åbent hus arrangement – Efterskolernes Dag – søndag d. 25. september kl. 12 – 17 Håber vi ses!

Elevholdet 2016/17 indtager Viby Efterskole d. 7. august 2016

Vi glæder os til at tage imod 112 forventningsfulde elever d. 7. august, hvor skoleåret 2016/17 starter.
Det bliver et år fyldt med udfordringer, oplevelser og masser af grin!
Mellem kl. 14 og 15:30 er der indkvartering – og kl. 16:00 er der åbningsmøde i Multisalen.

Vi glæder os til at lære jer at kende!

Her kan I se Årsplanen for 2016-17

Viby Efterskole præsenterer sin nye forstander

Vi har på Viby Efterskole ansat en ny forstander pr 1/6-2016, som er en gammel kending af huset.

Det er René Holm Hansen. Han var ansat som forstander på Viby Efterskole fra 1/8-2006 til 1/1-2015 og kommer nu tilbage i stillingen.

René forlod stillingen som forstander på Viby for at søge nye udfordringer som leder af Dansk Talent Akademi i Holstebro.

Han har i den periode bl.a. gjort sig erfaringer inden for Vibys profilfag: Musik, dans og teater og har også fået sig et meget større netværk inden for disse områder. Det vil være erfaringer og netværk, som kan blive til stor gavn for Viby Efterskole i fremtiden.

Han har gjort op med sig selv, at efterskoleverdenen i almindelighed, og Viby Efterskole i særdeleshed, har en så stor plads i hans hjerte, at han gerne ville tilbage, da stillingen blev slået op.

Kari Holm, der har været konstitueret forstander, fortsætter som viceforstander, som hun var tidligere. Bjarne Frandsen, der har været konstitueret viceforstander, vender tilbage til jobbet som lærer på skolen.

René er ansat pr 1/6 og flytter sammen med sin familie ind i forstanderboligen i løbet af sommeren. Han er derfor helt klar til, sammen med resten af skolens særdeles dygtige medarbejderstab, til at tage imod det kommende elevhold, der starter i august.

Henning Mejer Mortensen

Fællessang, Kor