Tidligere Viby-elever

Eleverne fremlægger deres opgave foran de andre

Marie Hallager Andersen: Uddannet fra Northern School of Contemporaary Dance, Leeds. Hun har i Danmark danset for bl.a. Marie Brolin-Tani, Palle Granhøj og Mathilde Mørk. Har koreograferet til engelsk tv, danset adskillige forestillinger for bl.a. Opera North, underviser i yoga og er medstifter af impro- og performance-gruppen Mathilde.

Line Larsen-Ledet: Uddannet på både Balletakademiet i Odense og Göteborg. Hun har danset for Det Kongelige Teater og moderne for bl.a. Eske Holm, Helle Bach (dadadans) samt koreograferet i DanseHallerne.

Lise Lønsmann: Koreograf og underviser i Berlin og København. Hun har eget dansekompagni (rørstrømsk), som turnerer i ind- og udland.

Anne Nyboe Kristensen: Danser uddannet fra Skolen for Moderne dans ved Statens Teaterskole, samt studeret i Norge og Tyskland. Hun har danset for bl.a. Dansk Danseteater, Tina Tarpgaard, Kunsthögskolan i Oslo og Teatret Cantabile 2.

Johanne Castillo Bro: Danser og koreograf i Berlin med eget kompagni (Cie Kalijo). Uddannet fra Iwanson, München.

Camilla Skovgaard: Uddannet danser fra Fonty’s, Holland. Hun underviser i pilates og har danset professionelt i bl.a. Cirkusrevyen, Living Creatures, Ekko, Mind the gap (D) og Helma Melis (NL).

Turid Anna Skouboe: Danser uddannet fra Dansakademi Øresund i Malmø, MS Funk og jazz og Dance Educational i København. Hun afslutter i 2012, hvorefter hun skal danse i London.

Cathrin Jensen: Uddannet hos MS Funk og Jazz, og er på nuværende tidspunkt studerende på Contemporary Dance School Hamburg.

Kasper Le Fevre: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi. Han modtog i 2005 Reumert Talentpris, og har lavet askillige forestillinger for bl.a. Det Ny Teater og Fredericia Teater. Yderligere er han grundlægger af Live Comedy gruppen Specialklassen.

Kristian Jensen: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi. Han har spillet på bl.a. Fredericia Teater og Det Ny Teater.

Matilde Skibelund: Uddannet hos MS Funk og Jazz samt Det Danske Musicalakademi. Cast på adskillige forestillinger og tidligere leder af danselinie på efterskole.

Liva Echwald: Uddannet fra Lucia Marthas Dance Academy, Amsterdam.

Anne Mette Roest Sørensen: Musicalperformer uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2012.

Rasmus Grandt Henriksen: Optaget på Det Danske Musicalakademi 2013.

Lasse Dyg: Optaget på det Danske Musicalakademi 2013.

Christoffer Skov: Optaget på det Danske Musicalakademi 2013.

Opvisning med dans og teater